WiFi

Categorie: Diensten Gepubliceerd: dinsdag 20 juni 2017
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

draadloos-wifi-netwerk-aanleggen

Veel Nederlanders hechten waarde aan een 24/7 bereikbaarheid. Daarom worden steeds meer (openbare) locaties voorzien van een wifi netwerk.

Voor het aanleggen van een wifi netwerk komt er meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een draadloos modem. Er zijn veel apparaten die op dezelfde golflengte werken als het modem, waardoor het wifi signaal kan worden verstuurd. Het lijkt dan alsof u 100% bereikt heeft, maar in werkelijkheid is het een storend signaal van een ander apparaat.

 

openITservice is gespecialiseerd in het aanleggen, configureren en plaatsen van wifi netwerken en straalverbindingen.

 

Zo hebben wij veel ervaring met het aanleggen van een wifi netwerk op uiteenlopende locaties, zoals:

 

home-automatisering-wifi-netwerk-aanleggen

Hotels en restaurants

Vergaderruimtes

Campings en vakantieparken

(Jacht)havens

Bedrijfslocaties

Wifi netwerk aanleggen op campings en in hotels

Laat een wifi netwerk aanleggen

 

Wifi-netwerk-aanleggen-analyzer-software

Heeft u problemen met u draadloos netwerk thuis of op de zaak? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, wij zullen ervoor zorgen dat u weer snel optimaal gebruik kunt maken van het draadloos netwerk.

 

openITservice levert en configureert het wifi netwerk van A tot Z. Daarnaast beschikken wij over speciale apparatuur om de verbinding optimaal in te richten. Indien u wilt voorkomen dat er storende factoren uw netwerk laten wegvallen adviseren wij u om altijd een expert in te schakelen om een wifi netwerk aan te leggen.

 

Wilt u meer weten over het aanleggen van een wifi netwerk of wilt u van deze dienst gebruik maken? Neem dan contact op via 0114 712174 of contacteer ons via ons contact form

Hits: 2319