Advies

Categorie: Advies
Gepubliceerd: dinsdag 20 juni 2017
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Wij zijn in de veronderstelling dat u zich zo weinig mogelijk wilt bemoeien met zaken zoals de IT-structuur binnen uw bedrijf. Daarom nemen wij deze taak graag van u over en zetten onze kennis en middelen voor u in om uw netwerk zo optimaal mogelijk te laten presteren.

 

Advies bij aanschaf nieuwe hard- en software

Uw personeel heeft niet voldoende IT-apparatuur om het werk goed te kunnen doen, de orderverwerking stagneert en de onderhoudskosten rijzen de pan uit. U wilt wel een aanpassing doen maar weet niet welke. Wij kunnen een onderzoek uitvoeren en kijken waar de schoen wringt. We zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in de materiële en financiële kant van de te maken investering zodat u op basis van betrouwbare cijfers een beslissing kunt nemen en de juiste materialen kunt aanschaffen om uw netwerk op orde te krijgen.

 

Verhuizing

Verhuist uw bedrijf of breidt u uw werkzaamheden uit op een nieuwe locatie? Samen met u brengen wij in kaart wat de benodigde apparatuur en middelen zijn om dit zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Vervolgens kunt u de gehele verhuizing of uitbreiding aan ons over laten, wij regelen alles voor u zodat u zonder zorgen aan de slag kunt op uw nieuwe locatie.

 

Uitrol nieuw IT-project

Heel vrij vertaald: wij doen de boodschappen voor uw feestje. Als insiders hebben wij een enorme ervaring bij implementatieprojecten. U kunt een volledig traject bij ons neerleggen en wij zorgen ervoor dat de uitrol ervan op rolletjes verloopt.

Wij begeleiden u vanaf het eerste begin. Zo kijken we naar de haalbaarheid van een project en maken te doorlopen stappen voor u inzichtelijk door een duidelijke projectplanning te maken en te zorgen voor de uitvoer ervan.

Second opinion

Op zichzelf draait uw netwerk wel maar hoe zit het bijvoorbeeld met de beveiliging?

Zijn alle computers voorzien van de juiste beveiligingssoftware?

Zijn alle computers en servers voorzien van de laatste updates?

Hoe worden paswoorden gebruikt?

Is de verbinding van buitenaf wel goed beschermd?

Hoe weet ik of mijn personeel juist omgaat met gevoelige bedrijfsgegevens?

Is de back-up van onze data goed geregeld? 

 

Projecten

Categorie: Advies
Gepubliceerd: dinsdag 20 juni 2017
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Een volledige begeleiding van uw IT-project

 

Het implementeren van nieuwe hard- of software wordt door veel bedrijven onderschat met als gevolg dat onnodig veel projecten stranden. Wij kunnen dit helpen voorkomen zodat een implementatie een positieve bijdrage geeft aan uw bedrijfsvoering.

 

Voortraject

Wij helpen u bij het doorlopen van een voortraject waarbij eerst wordt gekeken naar de haalbaarheid van een implementatie. vervolgens maken wij met u een opzet van een tijdsbestek en informeren alle betrokkenen zoals leveranciers en zo nodig personeel.

 

Project

 

Tijdens de uitrol van het project zorgen wij voor een overzichtelijke uitvoer van de planning en houden wij de werkzaamheden nauwlettend in de gaten zodat de vooraf opgezette structuur op een correcte manier wordt uitgevoerd.

 

Nazorg

Ook nadat het project is opgeleverd, kunnen wij nazorg bieden zodat de implementatie met succes in gebruik kan worden genomen.

 

Documentatie

Alle gegevens die tijdens een project van belang zijn, worden zorgvuldig door ons gedocumenteerd en na oplevering aan u overhandigd.

 

Opleiding

Het is ook mogelijk dat wij een opleidingstraject op maat maken zodat alle medewerkers op de juiste manier met de applicatie of de hardware kunnen omgaan.