Advies

Categorie: Advies Gepubliceerd: dinsdag 20 juni 2017
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Wij zijn in de veronderstelling dat u zich zo weinig mogelijk wilt bemoeien met zaken zoals de IT-structuur binnen uw bedrijf. Daarom nemen wij deze taak graag van u over en zetten onze kennis en middelen voor u in om uw netwerk zo optimaal mogelijk te laten presteren.

 

Advies bij aanschaf nieuwe hard- en software

Uw personeel heeft niet voldoende IT-apparatuur om het werk goed te kunnen doen, de orderverwerking stagneert en de onderhoudskosten rijzen de pan uit. U wilt wel een aanpassing doen maar weet niet welke. Wij kunnen een onderzoek uitvoeren en kijken waar de schoen wringt. We zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in de materiële en financiële kant van de te maken investering zodat u op basis van betrouwbare cijfers een beslissing kunt nemen en de juiste materialen kunt aanschaffen om uw netwerk op orde te krijgen.

 

Verhuizing

Verhuist uw bedrijf of breidt u uw werkzaamheden uit op een nieuwe locatie? Samen met u brengen wij in kaart wat de benodigde apparatuur en middelen zijn om dit zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Vervolgens kunt u de gehele verhuizing of uitbreiding aan ons over laten, wij regelen alles voor u zodat u zonder zorgen aan de slag kunt op uw nieuwe locatie.

 

Uitrol nieuw IT-project

Heel vrij vertaald: wij doen de boodschappen voor uw feestje. Als insiders hebben wij een enorme ervaring bij implementatieprojecten. U kunt een volledig traject bij ons neerleggen en wij zorgen ervoor dat de uitrol ervan op rolletjes verloopt.

Wij begeleiden u vanaf het eerste begin. Zo kijken we naar de haalbaarheid van een project en maken te doorlopen stappen voor u inzichtelijk door een duidelijke projectplanning te maken en te zorgen voor de uitvoer ervan.

Second opinion

Op zichzelf draait uw netwerk wel maar hoe zit het bijvoorbeeld met de beveiliging?

Zijn alle computers voorzien van de juiste beveiligingssoftware?

Zijn alle computers en servers voorzien van de laatste updates?

Hoe worden paswoorden gebruikt?

Is de verbinding van buitenaf wel goed beschermd?

Hoe weet ik of mijn personeel juist omgaat met gevoelige bedrijfsgegevens?

Is de back-up van onze data goed geregeld? 

 

Hits: 8251